onsdag, mars 16, 2011

Fulländat!


Det kan nästan inte bli bättre än såhär. En makalöst god köttfärssås, perfekt kokad finpasta (från Zeta, Casa di Luca) och parmesan.
En riktig fullträff!

Makalös köttfärssås, för två

200 gram nötfärs
½ röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, pressad
1 burk krossade tomater
Tomatpuré
Lite soya
1 köttbuljongtärning
Torkad basilika
Salt, Peppar

Smält smör i en stor panna eller kastrull, fräs löken lite snabbt och lägg i nötfärsen. Bryn färsen lite lätt och släng i resten av ingredienserna. Låt puttra på låg värme läänge, minst 15-20 minuter. Blanda med perfekt kokad pasta och riv i massa parmesan. Servera med sallad, och lite mer parmesan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar